Abraservice Magyarország

Nagy kopásállóságú és növelt szilárdságú finomszemcsés munkadarabok és komplett megoldások beszállítója

Az Abraservice az Ön megfelelő partnere, amennyiben abrazív acéltermékek felhasználásáról van szó.

Mint európai piacvezető a nagy kopásállóságú és növelt szilárdságú lemezek területén, az ABRASERVICE csoport komplett megoldásokat kínál ügyfeleinek a követelményeiknek elemzésétől a kész, megmunkált munkadarabokig, amelyek már készen állnak az összeszerelésre.

Az Abraservice csoport tapasztalata és technológiai szaktudása, az Ön speciális igényeinek megértése és a termékek széles választéka lehetővé teszi személyre szabott megoldások tervezését. Abraservice hisz a hosszú távú és kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatokban partnereivel: elhelyezkedésünk, képességeink és technológiai tájékozottságunk segít minket, hogy az Ön kívánságait megértsük és végig támogatni tudjuk a megmunkálás során is.

Azáltal, hogy az Abraservice csoport egész Európában elérhető, a csoport olyan ügyfelek elvárásait is megismeri, akik rendkívül speciális környezetben dolgoznak és nélkülözhetetlen számukra a minőség és tartósság: acélipar, bányák és kőfejtők, cementgyárak, kezelés, emelés és szállítás, általános építőmérnöki munkák, cukorgyárak, mezőgazdasági berendezések, papírgyárak.

Hogian ál meg minket

Kapcsolat és ajánlatkérés

Bitte kontaktieren Sie uns, wenn Sie weitergehende Informationen oder ein Angebot benötigen. Wir werden Ihnen so schnell wie möglich antworten.

Abraservice Magyarország

Abraservice - STAPPERT Magyarország
Rétifarkas utca 1
1172 Budapest
MAGYARORSZÁG

Abraservice Magyarország a STAPPERT Magyarország egyik részlege.